Äl-dags?

Äntligen lördag! Äntligen ledighet :)
I torsdags tog jag Ovitrellesprutan, klockan 22. Så nu är det gjort.
Jag har mått lite illa, men det började redan innan jag tog sprutan, så jag vet inte vad det beror på.
Igår mådde jag riktigt illa och var så grymt trött! Efter jobbet gick jag hem, och sov i två timmar! Men det var riktigt skönt :)

Idag vaknade jag tidigt, utvilad och med en fantastisk hy! Ja, det är faktiskt sant ;)

Igår började det snöa här, lite trist, men jag hade faktiskt väntat mig ett bakslag. Att våren var här "på riktigt" var lite för bra för att vara sant. Det snöar nu också och är riktigt vitt ute. Hoppas mina blommor som jag satt ut överlever detta, men pensér är väl ganska tåliga tror jag, och de står lite under tak iaf.

Denna helgen blir lugn och skön. Behöver verkligen det. Och så ska vi ju försöka baka ihop en bebis också. Får se hur det går denna gången :)

Känner mig helt tom i magen! Känns som jag inte ätit på flera dagar!? 
Så nu ska jag försöka få i mig lite frukost. R har inte gått upp än, så jag har morgonmys ensam ;)

Måste tacka mina underbara arbetskamrater! Tack för att ni ringer, stöttar, kramar, pratar och lyssnar! Jag vet att ni alltid står bakom mig, och det känns så skönt. Det kan bli lite stormigt och jobbigt framöver, med allt som hänt, men jag vet att jag har er i ryggen, och då känner jag mig starkare!

Ovitrelledags igen.

Jag måste ju uppdatera er om gårdagens VUL!
Jag vet att jag har blivit dålig på att skriva här, det blir glesa och ointressanta inlägg. Men det kanske blir bättre :)
Kul att se att så många fortsätter kika in, det är ju roligt att veta att ni är några stycken som fortsätter följa min resa.

Ialla fall, igår var jag på VUL då, dag 11. Jag hade ett fint ägg på höger sida som var 12 mm. (14 mm idag)
Så Bosse räknade (som vanligt) ut att ägglossningen borde bli på fredag-lördag.
Vi bestämde också att jag ska ta Ovitrelle-spruta på torsdagkväll, så att ägget verkligen släpper.
Det har ju varit så förut att allt har sett bra ut på VUL, men ägget har inte alltid släppt, så kanske kan det funka med Ovitrelle. Men jag vet faktiskt inte? Har läst lite om det, och för en del har det funkat bra, för andra har det inte blivit någon större skillnad, men Ovitrelle funkar ju oftast ialla fall, och gör så att ägget faktiskt släpper, och det verkar ju vara mitt "problem".
Så vi får väl helt enkelt se vad som händer.

Sen pratade han om IVF igen, hur sjukt det är att jag inte kan få hjälp med det (pga vikten).
För tillfället är det bara privat ivf som skulle funka, där tillåter de ett högre bmi än landstinget. Och tydligen är det här i detta landstinget som dom har så låg bmi-gräns. Hade jag bott i ett annat landsting hade jag fått hjälp för längesen. Suck!

Vad har hänt annars då?
Helgen bestod av jobb. På lördagen åt jag, syster och hennes kompisar på Studion. Och på söndagen efter jobbet grillade jag och R med mamma, gick en härlig promenad och hade det riktigt gott.

Igår var pappa här och lämnade gräsfrö och gödning och vi kollade på färgkartorna, sen var jag och R och köpte lite provfärg till huset, men den var alldeles för ljus, så R ska köpa med sig en mörkare nyans idag. Får se om vi hittar nån som passar :) Men det tror jag nog. Vi har provmålat på altanens ena sida, ser lite lajban ut nu, men måste ju testa nånstans.

Idag har jag ätit en god lchf-frukost, med ägg och räkor. Riktigt gott!
Så nu ska jag försöka hålla mig borta från fusket och se hur det går denna gången :)
Till middag kör jag korvstroganoff, en riktigt god sådan!

Hoppas att ni mår bra, och jag ska försöka skriva oftare! :)

Bruna grejer ;)

R har kommit hem idag! :) ♥
Han skulle ju inte komma förens på söndag, men han kom hem idag :) Härligt!
Vi har gått en härlig promenad i solen, och nu har vi soffhäng ;)
Jag börjar jobba klockan 7 imorgon, så det blir ingen sen kväll här inte. Börjar bli riktigt trött.
Jag har varit ledig idag istället för igår, fick byta dag lite hastigt, kris med folk på jobbet.
Hur som helst, så ska jag jobba helgen nu, 7-16 både imorgon och på söndag. Skönt.

Men hörrni. Jag har inte skrivit på några dagar. Min mamma har kommit hem från sjukhuset, hon mår bra och vi har umgåtts extra mycket denna veckan :)

Jag har ätit Pergotime dubbelkur. Imorgon tar jag de sista tabletterna. Och på måndag ska jag på vul! :)
Men, min mens brukar alltid, alltid vara fem dagar. Varken mer eller mindre. Och var så denna gången också. Fredag-tisdag kom det ordentlig mens, sen försvann den och jag tänkte att det var precis som beräknat, och började med Pergotime på mensdag 5. Men dagen efter kom det små blodblandade flytningar (alltså i onsdags), och jag tänkte att det kan vara så efter mensen. Men har det bara fortsatt med bruna kraftiga flytningar.
Jag behövde inget skydd, men varje gång jag gick på toaletten kom det brunt på pappret.
I morse avtog de bruna, men isället kommer det nu kraftiga flytningar, vita.
Jag har inte fått såna här flytningar, och som vanligt börjar huvudet snurra. Jag förstår att det är normalt. För det är det väl?
Men hur kommer det sig att mensen blir såhär? Vad beror det på? Är det "rester" som ska ut efter själva mensen? Jag antar att de flesta någon gång har haft det såhär? Men för mig som sällan får egen mens, och när jag väl får mens alltid får fem riktiga mensdagar och sen är det stopp.
Så det är nytt för mig.

Nu ska jag krama på R innan det blir läggdags.

Imorgon ska jag ut och äta med tjejor! :) Ska bli gott, och kul! :)