Mens och framtidsplan

Då var det äntligen dags för en liten uppdatering igen!
Jag har inte haft mycket att skriva den senaste tiden.
Jag har varit mycket förkyld och jobbat mycket, så tiden har knappt räckt till.
Och pga den dumma förkylningen har jag inte kunnat träna så mycket som jag har velat.
Det har blivit promenader ialla fall :)
Men på måndag ska jag köra ett spinpass igen, och jag längtar!
 
Jag hann inte få något besked om jag haft ägglossning eller ej denna gången, innan det blev helg och röda dagar.
Men nu ikväll kom mensen igång, 16 dagar efter Ovitrelle, så jag antar att den funkat! Denna cykel blev 30 dagar. Och det är jag jäätteglad för! Men såklart ledsen och ganska nedstämd över att det inte vill ta sig.
Men man får inte ge upp! Jag tror stenhårt på att träningen kommer hjälpa till också, att komma i form har så många fördelar, inte bara på kroppens utseende, utan även på insidan :)
 
Och jag VET ju att jag ska äta lchf! Jag vet ju att jag mår bättre då. Jag vet att min kropp kommer i balans då. Jag vet att det är det enda rätta. Och därför ska jag satsa till hundra procent från och med måndag.
Känner inte att jag orkar börja nu i helgen då jag jobbar hela helgen. Men på måndag och tisdag är jag ledig och kan ta mig tid till att komma igång med bra mat igen :)
Jag vet att jag har försökt börja om flera gånger, men denna gången ska det bara gå!
Har en kollega som äter det också, så det känns kul att kunna få tips och pepp från henne med :) Och hon mår jättebra och har gått ner ca 10 kilo på kort tid, kul! :)
 
Nåja, det är dags för en förändring! Och min allra största har jag redan börjat med, träningen! Det andra ska också gå, så är det bara! :)
 
Jag tänkte ta helgen till att fundera över om jag vill fortsätta med Pergotime nu på tisdag, som blir dag 5, eller om vi ska avvakta lite nu. Ska prata igenom det med R, vet ju egentligen vad han vill ;)
Vi får se helt enkelt :)
 
Ha nu en härlig påsk och långledighet, ni som har den lyxen! :)