Pratat med Maya

Jag vet inte varför förra inlägget blev så konstigt, och ihopsatt? Hoppas att detta blir bättre :) Jag blöder fortfarande mycket. Jag pratade med Maya förut, och det var såklart jättebra att jag hade fått igång en egen mens. Jag skulle fortsätta precis som jag gör nu, och förhoppningsvis slipper jag behandling mer. Eller så kanske Pergotime fungerar senare :) Känns roligt :) Snart kommer R hem och då blir det kvalitetstid. Behövs känner jag! :) Han köper med sig pizza/kebabsallad hem. Snällt! Jag orkar verkligen inte laga mat idag. Kanske vore idé att ta till järntabletter nu när jag blöder så mycket? Smärtan har inte varit så farlig idag ialla fall. Skönt! Bra dag ändå! :)

Svar på kommentar!

Har fått en upplyftande kommentar från Nelly! Vad kul!!! Vet du min läkare sade alltid att mensvärk tyder på ägglossning.plus dina symtom säger att du har en progesteronökning så det kan till och med vara en relativt regwlbunden ägglossning! Grattis! !! Ja! Det är jättekul att mensen kommer spontant och relativt regelbundet blev det ju också :) Jaså, kan mensvärk tyda på att man haft ägglossning? Då måste jag haft en dunderägglossning så ont som jag har! Ska försöka läsa på lite om mensvärk tror jag... Kan ju vara intressant och se om det kan finnas ett sånt samband. Jag trodde att mensvärken endast berodde på muskelsammandragningar för att stöta ut slemhinnan och syrebrist typ. Men jag är dåligt insatt eftersom det så sällan händer mig. Tack för din kommentar! :)

Blöder igenom allt och har så ont!

Mensens andra dag. Och jag har SÅ ont! :(
Har svårt att gå upprätt, det krampar ner i underlivet, och bak mot rumpan... Magen känns svullen och jag lever på Alvedon+Ipren.
Jag blöder så mycket. Blöder igenom allt!
När vi var hos mamma förut så kände jag hur det bara rann till, och då hade jag blött igenom tampongen, det bara forsade ur mig innan jag ens tagit ur tampongen. Herregud alltså.
 
Hur kan det ens vara möjligt att blöda ut så mycket? Jag hade kanske tyckt att det var mer rimligt om det var väldigt längesen jag hade mens... Men det är ju inte det nu. 33 dagar lång cykel. Har det hunnit byggas upp så mycket slemhinna på dessa dagar?
 
Är det någon av er som har såhär riklig mens och ont dessutom?
Är det vanligt?