Mensvärk

Vad mysigt det är med lediga dagar ändå. Och speciellt när ens älskling kommer hem en sväng bara för att ge mig en puss! ♥
 
Igår tog jag blodprovet, och jag hoppas på svar till fredag ialla fall!
Har börjat få mer mensvärksliknande känslor i neder delen av magen. Känns tråkigt. Känns exakt som att mensen ska komma när som.
Är bara på dag 21 idag, så det känns lite väl tidigt, men man vet ju aldrig med den här kroppen!
Jag försöker att inte hoppas på något innan jag fått provsvaret. Bosse kan ju faktiskt ha sett fel på VUL. Det kanske bara såg ut som strax efter ägglossning.
En annan sak som jag tror att jag inbillar mig är att jag blir sjukt hungrig fort! Och när jag äter kan jag inte alls mycket innan jag är fullproppad!? Är säkert en konstig inbillning jag fått, men den är väldigt konstig! Och onödig!
 
Hur som helst är det trist att ha mensvärk. Men man ställer ialla fall in sig på att det inte blir något denna gången heller.
Nej, nu ska jag inte deppa ihop!
 
Nu ska jag sätta på lite kaffe till min mamma som strax kommer hit en sväng.
 
 

Svar på kommentar!

Det har trillat in lite kommentarer, så jag tänkte att jag svarar på dom som jag brukar :)
 
Nelly skrev:
 
=) Livet är allt roligt ibland! Hoppas det blev denna gång särskilt för att allt blev så oplanerat och knasigt rätt!!! Kram
 
Jag svarar:
Jaa, livet är verkligen lustigt! ;) Klart man hoppas att det ska funka, när man "minst anar det". Vi får helt enkelt vänta och se, jobbigt! Kram
 
Anonym skrev:
 
Hej Jennie!!
Lycka till!! Vill säga att det finns hopp för oss som har PCO.. Jag blev gravid helt spontant efter två år med piller och sprutor och insemination. Vi hade bokat tid för ivf men fick ställa in då jag precis hade blivit gravid. Nu är jag i v. 31 och bebisen kommer i november!!:-) Bara en tidsfråga för er innan du blir gravid :-) Styrkekram
 
Jag svarar:
 
Hej!
Vad roligt att höra att du lyckats spontant!! Grattis! :)
Åh! Då är snart din bebis här ju! :) Jag hoppas du har rätt, att det bara är en tidsfråga för mig också! :)
Tack för lyckönskning och styrkekram!
 
Emmie skrev:
 
Så underbart att läsa! Jag håller tummarna för er lite extra just nu :) Det är ju sånt här man alltid hör om när man har pco "att plötsligt händer det", men man kan liksom inte tro på det. Det känns som att "det kommer aldrig hända mig". Men man ska aldrig säga aldrig! Människokroppen är bra märklig ibland :)

Du skrev till mig och frågade varför vi måste vänta i 4 år. Det är för att min doktor gav mig 3 försök med pergotime trippelkur, om jag inte blev gravid under dessa försök så fanns det inget mer att göra förrän jag är 25 år (4 år kvar tills dess). Då är det IVF som gäller. Det finns även något som kallas "låghormon-injektion" (otrivelle?), men även detta får jag vänta med tills jag fyllt 25. Jag har 1 försök kvar med pergotime trippelkur, men jag vet inte hur jag ska göra. På ett sätt vill jag göra det NU, och förhoppningsvis bli gravid. Men på ett annat sätt vill jag inte att vår resa mot drömmen ska "ta slut".

Vad har du gjort i väntan på att fylla 25? :)
 
Jag svarar:
 
Tack! Jag kan behöva alla tumhållningar i världen känns det som! ;)
Jag har mycket svårt att tänka mig att detta kommer sluta som en sån historia där jag får säga "det hände mig". Men hoppet är ju det sista som överger en, sägs det ju :)
Jaha! Vad tråkigt att du behöver vänta tills du är 25 år. Men jag förstår din inställning.
Jag har fått behandling med Pergotime, Ovitrelle, Puregon innan jag blev 25 år. Det enda som inte kunde göras innan 25 var ivf, och det får jag ändå inte göra nu heller, har för högt bmi.
Så jag har liksom inte väntat på det sättet. Jag har ju fått behandlingar mer eller mindre hela tiden. Hade ett uppehåll på drygt ett år, men det berodde på att jag blev så överstimulerad av Puregon så kroppen behövde vila. Men under det dryga året fick jag tre egna mensturationer! Och i november förra året en alldeles egen ägglossning!
Så min kropp har ju "vaknat" till ibland, men det har liksom inte hjälpt.
Det är nog därför jag inte är speciellt hoppfull nu heller.
Kram!
 
Sandra skrev:
 
Hej! Har precis hittat hit till din blogg och ville helt enkelt bara önska dig lycka till med din emotionella resa i hopp om att bli gravid. Själv har min man och jag försökt länge nu och genomgår en privat utredning sedan 1,5 års tid tillbaka.

Jag har också ett svagt mönster av PCO och äter pergorime för att stimulera ägglossning. Händer ingenting denna gång (har BIM nästa vecka!) kommer vi göra vår första insemination i början av oktober.

Stort lycka till med blodprovet och att det är ÄL på gång för dig i veckan!
 
Jag svarar:
 
Hej! Kul att du hittat hit och tack för lyckönskningen! :)
Hoppas att din utredning leder till något jättejättebra!
Spännande med insemination! Jag har bara gjort en, och det tog sig inte, men jag hade ialla fall en jättebra ägglossning!
Denna månaden blev det ingen insemination för att jag hade ägglossat så tidigt, såg min läkare på VUL. Så då tog vi denna omgången som en "testa själva" omgång.
Så blodprovet jag ska ta idag, ska visa om jag haft någon bra ägglossning eller ej.
Jag är på dag 20 i cykeln idag, och det är 8 dagar sen jag hade ägglossning (om min läkare hade rätt).
 
Tack för alla fina och stöttande kommentarer! Och vad roligt att få lite solskenshistorier! Det behövde jag! :)
Hoppas ni är nöjda med svaren också.
 
Nu ska jag fixa iordning mig lite och sen ska jag gå ner till stan och ta det där blodprovet :)
 
 
 
 

Ett litet livstecken

Tack för alla fina kommentarer! ♥
 
Jag sitter här, ganska trött efter en helg på jobbet. Nu är jag ledig i två dagar och bara njuter!
 
Idag är det en vecka sen den eventuella ägglossningen.
Imorgon ska jag ta blodprovet! Spännande! ;)
 
Försöker så hårt att inte känna efter. Men hur lätt är det? Inte så.
Inbillar mig att brösten är större, och då och då gör dom lite ont.
Inbillar mig att jag har känningar i magen. Ja, jag inbillar mig allt möjligt. Men jag tänker inte lägga någon större notis vid det. Känner mig iskall denna omgången! På gott och ont kan jag tänka mig...?
 
Vi har satt upp en flaggstång! Blev faktiskt bra. Mattias hjälpte R igår att få den på plats och Linda hämtade mig på jobbet och så åkte vi och köpte pizza som vi åt hos oss. Gott och trevligt (tills jag fick ett hemskt humör och var dum mot R...Humörsvängningar, hej!?) :)
 
Hoppas provsvaret kommer foort!