Äntligen frisk!

ÄNTLIGEN är jag frisk! Jag har alltså varit hemma från jobbet hela förra veckan! Galet! Imorgon ska jag jobba igen, blir skönt att få lite rutiner igen. Blir dock inte så många dagar för mig på jobbet, nästa fredag ska jag opereras, och blir sjukskriven ett tag, så ska bara jobba tre dagar denna veckan och tre dagar nästa vecka. Hujedamig! Förra veckan tog jag mig mellan sängen och soffan typ. Igår var jag ute på en härlig promenad i solen, det gjorde gott. Solen skiner idag också, och jag ska försöka ta en promenad idag också :) Jag försår faktiskt inte varför inläggen blir så ihopsatta varje gång? Jag gör mellanrum som vanligt, men det verkar ju inte funka längre? Blir sjukt jobbigt att läsa ett så kompakt inlägg (jag skulle själv aldrig läsa en blogg som såg ut såhär!). Jag har beställt hem D-vitamin tillskott, det kommer nog idag eller imorgon gissar jag på. Känner att jag behöver det för att bli lite piggare och så. Det ska tydligen vara bra för en massa saker :) Ikväll kanske det blir kvällsmat hos Linda och Mattias och lille A. Saknat dom nu när jag varit sjuk och inte har kunnat träffa dom! :/ Tur att det finns telefon ju! ;) Nu ska jag ta en härlig dusch och göra mig iordning. Ja, jag behöver få rutiner igen, tack och lov att jag ska jobba imorgon. Saknar mina jobbarkompisar och mina boende! Ha det gott tills vi hörs igen!

Sjukling

Förkyld, usch! Jag har ont i halsen och blåsor i munnen och på tungan. Inge vidare alltså. Har känt mig febrig i helgen, men termometern visar inte på feber, så kanske något som inte riktigt brutit ut ännu. R har också känt sig hängig och på gång att bli sjuk i veckan. Jobbigt är det. Så denna helgen har varit lugn. Träffat R's bror en del i helgen, han sov här fredag till lördag. Annars har tiden mest spenderats under en filt i soffan och massa filmtittande. Det kan man väl unna sig när man känner sig sjuk tycker vi. Får se hur jag känner mig imorgon, om jag jobbar eller stannar hemma. Tråkigt. Annars? Nej, inget nytt här inte. Jag har flytningar och lite ont i magen ibland. Fel. Igårkväll hade jag jätteont i magen. Idag har jag bara ont då och då. Knepiga kropp! Jag vet inte vad den håller på med! Mensvärk kan det väl inte vara redan? Är på dag 20 idag. Det ska bli hemskt spännande och se hur denna cykel blir, om det kommer mens igen, eller om den drar iväg (som den brukar). Vi får se helt enkelt. Annars har vi umgåtts med våra vänner. Jag har haft en helmysig dag med bästa Linda för ett tag sen. Och annat skoj. Skönt att fylla dagarna med sånt! Och jobb förstås. Jag längtar till våren och ljuset. Jag blir trött av allt mörker och kylan. Men, men, jag vet ju att våren inte kan komma än. Men jag längtar ändå. Nä, nu får det bli soffläge igen. Halsen är helt öm och varje ord jag säger gör ont, och varje gång jag sväljer... Vill inte! :( Hoppas att ni haft en härlig helg och får en skön start på nya veckan! :) Kul att se att ni fortfarande kikar in, jag ska försöka skriva oftare, men det händer inte så mycket här just nu. Vi tar det väldigt lugnt.

Mensen är över

Jag blödde i fem dagar, alltså som "vanligt" för min del. Skönt att det är över! Nu har jag bara lite bruna flytningar, och det är väl ganska vanligt efter mensen, tror jag. Jag blödde så mycket så jag mådde nästan dåligt. Jag hade mer ont än i "vanliga fall". Det har pratats om tidigt missfall. Men jag vet inte. Jag har ju ingen aning om hur det kan kännas, eller går till. Jag vet bara att jag blödde sjukt mycket, och hade sjukt ont. Något jag inte känner igen, men man vet ju inte. Hur som helst är blödningen över, men mensvärken kommer och går fortfarande, konstigt nog. Jag har jobbat helgen, och är ledig idag och imorgon. Så skönt! Ikväll har vi varit hos Linda och Mattias och lille A. Så mysigt :) Linda och A kommer imorgon och vi ska ut och gå och käka lunch ihop här hemma. Myspys dag! :) Sitter och funderar hur lång tid det kan ta innan svullnaden försvinner efter mensen? Och när brösten slutar göra ont...? Det lär jag väl märka. Nu ska jag inta soffläge med Richard, och mysa lite. Hoppas ni fått en bra start på veckan!