Stans snyggaste spaljé!

Vi har världens snyggaste spaljé i armeningsjärn (stavning?), svart lackad! Min älskade R har själv designat den och skapat den! Kanon!
Hade jag haft en fungerande kamera så hade jag genast fotat den och visat den för er! :)
Vi har precis hjälpts åt att måla den, så nu blänker den så fint i svart. Sen ska den gjutas ner på plats, och sen ska vår fina blomma kunna växa upp på den och det kommer nog bli jättefint! Ett plus är ju att den kommer bidra till lite insynsskydd också och att blomman inte växer upp under garagetaket, som den gjorde förra året :)

Dagarna är såå varma! Vi ligger runt 30° hela dagarna. Och ja, jag är sönderbränd. Axlar, bröst och mage är helt ömt! Men vad sjutton! Man vill ju inte sitta inne när det är så vackert ute?! Det är guld värt att ha en egen trädgård på sommaren! I love it! ♥

Imorgon ska vi till banken på förmiddan, fixa det sista med bankbytet. Skriva på massa papper. Och få veta vad vår nya månadskostnad kommer hamna på. Spännande och nervöst, som alltid när man ska ge sig in i något man är dåligt insatt i. Men jag litar fullständigt på vår bank-kvinna! Hon är superbra! :)

Efter bankbesöket så ska R köra mig till Mia ♥ Har inte träffat henne sen i Januari!! Herregud! Saknaden är enorm!!!!
Men den ska stillas imorgon, då ska vi umgås som bara vi kan! Och jag ska äntligen få se hennes hus! Dom har ju bott där sen i Februari, men jag har inte varit där ännu. Så det ska bli spännande! :)
Och så får man ju krama hennes söta barn också, äntligen! Man saknar dom också.

På lördag har vi bott i vårt hus exakt ett år! Helt otroligt! :)

Nä, hörrni, nu ska jag försöka göra nåt vettigt i värmen.

Vi hörs snart igen :)

Soliga dagar!

Igår var jag, R, min mamma, hennes särbo och min brorsdotter i Gränna. Vi åt glass, spelade minigolf, och fikade. Satt vid vattnet vid hamnen. Hade en allmänt härlig eftermiddag/kväll i Gränna :)

Första semesterdagen går mot sitt slut. Och den har varit underbar!
Jag och R har varit ute på en lång och härlig promenad i solen.
Han har klippt gräset, jag har hängt tvätt, vi har ätit god middag.
Vi har varit ute precis hela dagen, så vi har nästan bränt oss!

Igår friade R "på riktigt"! Vi har ju pratat om bröllop förut, men det har bara varit löst prat. Igår frågade han, och jag sa ja! Såklart :)
Får se lite när, var och hur. Men känns härligt att vi vill samma sak :)

Idag är jag på dag 14 i cykeln.
Men jag kollade på nån sån där "ägglossningskalender" på nätet och enligt den har jag ägglossning vid 30 juni-3 juli.
Beror säkert på att min cykel var 33 dagar? Hur som helst är det lite kul att ha lite koll, ifall den skulle kunna komma. Inte för att jag "räknar" med det.
Men jag googlar sönder allt jag kommer över. Tillexempel så finns det en förklarig anledning till att jag känner mig uppsvälld och trött nu. Det kan nämligen vara ett ägglossningssymtom! Det ni! ;) Haha! Man kan tydligen gå upp 2 kilo vid ägglossning och mens, så det har jag med största sannolik gjort. Tyvärr. Men när man får "förklaring" på varför kroppen beter sig som den gör och att det är "normalt", så accepterar man det. Helt klart.
Jag vet ju förstås inte om det är så för min del, men jag har ingen annan förklaring. Och när jag går tillbaks i mina anteckningar, så ser jag ett mönster. Tillexempel så hade jag ömma bröst förra månaden, innan ägglossningen skulle kunnat vara. Så visst säger min kropp någonting?

Imorgon ska jag på Zonterapi. Undrar hur det ska gå imorgon. Om jag blir lika konstig då, eller om kroppen börjar vänja sig nu?
Är det någon här som läser, som kanske har någon erfarenhet av Zonterapi? Dela gärna med er iså fall! :)

Nu ska jag pyssla med lite annat, men vi hörs väl snart igen? :)

Härlig midsommar! :)

Hej på er!

Hoppas att er midsommar har varit jättehärlig! :)
Det blev inget Hjo för vår del. Det blev Göteborg.
Jag jobbade till 13.30 igår, sen hem och hämta packningen, sen åkte vi direkt.
Checkade in på hotellet, som var jättemysigt, mötte upp M och S (R's syster och hennes sambo), gick tillsammans hem till C och A (R's farbror och hans fru).
Där var redan R's familj på plats. Blev lite gott dricka och sen god mat :) En jättetrevlig kväll med mycket skratt! :)
Vi gick till hotellet med M och S vid 1-tiden, låg på behagligt gångavstånd från C och A.
Innan vi la oss gick vi till macken och köpte korv och sånt, man blir ju lite småhungrig av att dricka alkohol.

Vaknade på hotellet vid 9-tiden idag, så bara att göra sig iordning för att möta upp M och S för hotellfrukost, som vi åt ute på hotellets terass, utsikt över poolen och innergården. Satt där ganska länge och pratade.
Sen checkade vi ut och gick till A och C igen, där blev det kaffe och jag, M och M (R's båda systrar) gick på en härlig promenad, underbart väder!
Sen blev det grillat till lunch, så vi åkte hem mätta och goda :)

När vi väl kommit hem har vi slötittat på film och sovit i omgångar.
Så vi tog en uppfriskande promenad nyss, så nu har vi lite mer energi :)

Var ett trevligt midsommarfirande :)

Känns skönt att ha all ledighet framför sig nu. På måndag börjar vår semester på riktigt. Och det ska bli så skönt!
Vi har inget spikat precis, men bara att kunna ta dagen som den kommer, njuta av frukosten i trädgården, ta en kaffe när man vill, vila, pula i trädgården, ta en dagsutflykt och bara njuta av varandra :) Visst låter det väl härligt? ;)

Hur som helst, på tal om något helt annat, så är jag på cykeldag 12 (dag 13 om en timme, söndag) nu och borde, om jag vore "normal", ha ägglossning nu i dagarna framöver här. Lite småspännande tycker jag. Jag har ju ingen aning om jag har någon ägglossning, troligtvis har jag ingen. Men ändå; tänk om? Nu skenar jag iväg. Men är det så konstigt egentligen?
Får väl se om mensen fortsätter vara regelbunden. Vore ju kanon! Men jag kan ju inte räkna med det.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan.
Men vi hörs säkert snart igen?

Tack för att ni finns! ♥