Så ont i tuttarna :(

Jag har inte orkat blogga på några dagar nu. Och helgen har bestått av jobb.
Men i fredags var vi och hämtade en liten bil ;) Sötaste Linda körde oss, och efter vår lilla utflykt mötte vi upp Mattias och Henke och käkade på McDonald's.
Sen var det som sagt jobb hela helgen.
Idag har jag jobbat kväll, R har varit hemma och är förkyld och snorig.
Imorgon är jag ledig och han ska vara hemma från jobbet då också, så då får vi lite mys-tid :)

På onsdag har jag tid för VUL. Ska bli såå spännande! Jag har pratat med Maya idag igen, och blir inte mycket klokare, inte dom heller. Dom vet inte vad det är som är "fel" på mig. Graviditetstestet var negativt idag också.
Och det kan ju faktiskt vara så att den lilla "blödningen" som var förra helgen var min mens, bara att den inte var vad jag hade väntat mig. Vem vet?
Hur som helst så har jag grymt ont i tuttarna! Jag tror aldrig att jag har haft såhär ont någon gång! Ömma bröstvårtor har jag ju haft, men aldrig denna ilande och "molande" värken i hela brösten. Inte roligt alls!
Det är för det mesta i vänster bröstet, inte alls i vårtorna.
Jaja, känns inte bra iaf.

Hoppas Bosse kan se på VUL om jag blött ut hela slemhinnan osv. Eller om något annat är på tok.

Näe, jag blir inte klok på detta. Jag orkar inte blogga, jag hoppas ni förstår.

Avslutad Pergotimekur

Om möjligt är det ännu snurrigare idag ;)

Jag tog ju, som ni vet, den första Pergotime-tabletten igår. Men hela kroppen bara skrek åt mig att detta inte var bra!
Idag har jag inga tecken alls på att ha några flytningar antingen röda eller bruna.
Känns skönt att det har upphört. Men samtidigt konstigt att mensvärken fortsätter, den är ganska konstant.

Jag ringde ialla fall till Maya idag från jobbet, innan jag tagit Pergotime två. Vilket jag är glad för nu!
Fick tag på dom väldigt snabbt idag, det brukar ta ganska lång tid ;)
Pratade ialla fall med A-K igen, och berättade hur jag kände, att mensvärken fortsatt, att jag inte litade på att detta inte var min "riktiga" mens, känns hela tiden som att det ska komma igång mer osv.
Hon sa att hon får ta tillbaks det hon sagt i måndags, att jag inte skulle ta Pergotime. Men jag skulle inte oroa mig för att den Pergotime-tabletten jag tog igår ska ha någon inverkan på kroppen eller min cykel.
OM jag skulle vara gravid, så påverkas inte heller det av en tablett. Vilket är skönt att veta.

Ialla fall, så blir läget såhär: jag får inte ta mer Pergotime nu. Jag ska vänta över helgen och se om mensen kommer igång på allvar. Om inte så ska jag ta ett nytt graviditetstest på måndag. Om det är negativit och mensen inte dykt upp så har jag en tid hos Maya på onsdag, så får man kolla då vad som kan stå på.
Om mensen kommer igång nu under de här dagarna så ska jag få en tid längre fram, och börja med Pergotime på mensdag fem, räknat från den "nya" mensen.
Om graviditetstestet är positivit så får jag inte heller komma på onsdag, för då är det ändå för tidigt att se något.

Ja, så är väl läget just nu. Det jobbiga är att mensvärken fortsätter, och inget verkar hända. Allmänt svullen i hela kroppen, och feberkänslor som vägrar ge med sig.
Har ialla fall bestämt mig för att inte jaga en massa symtom denna gången. Ta det som det kommer, och jag känner mig ganska lugn med det beslutet :)

Förut var Sandra här och vi åt lite macka och kaffe. Var trevligt att träffas igen! :)

R ringde på en bil på Blocket, och den ska vi hämta imorgon, om R gillar den. Kan ju bli lite spännande. Den har dragkrok, så R är nöjd ;)
Linda ska köra oss de 7 milen dit, så det blir en liten utflykt imorgon eftermiddag/kväll :) Hon är så söt som ställer upp! ♥

Tycker ni att jag är helt knäpp som frivilligt avslutar min Pergotime behandling?
Men jag måste lyssna på min kropp nu. Det är väl helt enkelt inte meningen att det ska vara så nu.

Snurrigt.

Oj! Jag glömde helt bort bloggen igår, sorry!

Jag jobbade, var på A6 och så kom Linda och Mattias hit och åt kvällsmat, varma mackor, te och julmust :)
Sen var jag dödstrött och stöp i säng efter duschen. Så ni fick klara er utan mig en dag.

Idag har det varit jobb igen, och sen en liten mamma-fika här hemma ♥
Nu har jag ställt fram julstjärnor, elljusstakar osv. Blev riktigt mysigt :)
Helt ofattbart att det är första advent på söndag!

Idag är det ju även onsdag. The magic day! Jag skulle testa innan min Pergotime-start. Jag testade i morse, det blev negativt. Jag vet inte riktigt om jag hade väntat mig något annat, eller kanske lite. Men ändå inte. Äsch, jag vet inte vad jag hade väntat mig. Jag var så inställd på Pergotime igen, och kunde inte riktigt se mig själv som en "spontan gravid"-tjej.
Så jag svalde snällt den första tabletten i morse.

Dock har min "blödning", (kan inte ens kalla det för blödning, det är mer bara röd/brun flytning, typ) fortsatt lite smått under gårdagen och idag också.
Har inte kommit igång mer än en gång i lördags, någon slags "en dags mens"?
Jag har därför bestämt mig för att försöka få tag i Maya imorgon igen, jag känner att jag vill rådfråga lite innan jag fortsätter med Pergotime. Min minimala mens borde väl bero på något? Och min enorma värk i äggstockarna/mensvärk borde väl bero på något? Jag menar inte att det ska bero på graviditet. Men jag vill gärna höra från dom att det inte är någon fara att fortsätta med hela Pergotime kuren. Känns olustigt att ta medicinen om min kropp inte riktigt är med på noterna nu.
Borde man inte få en ordentlig mens efter en ordentlig ägglossning? Det borde väl finnas någon form av slemhinna och obefruktat ägg som ska blöda ut? Och varför gör det ont? Kan det komma igång en mer riklig mens senare? Iså fall är jag ju på helt fel cykeldag och allt kan bara bli snurrigt, som om det inte redan är det? ;)

Nåja, vad tror ni? Har ni några erfarenheter? Borde jag vara orolig? Kan jag lita 100% på mitt negativa graviditetstest (R gör inte det)?

Känns ialla fall bra att vara igång med Pergotime! :) Vill bara veta att allt är i sin ordning nu. Vilket jag tror och hoppas att det är :)
Men man undrar ju över värken och flytningarna som verkar vilja fortsätta.