En liten hälsning :)

Jag mår jättebra! :)
Mitt blogguppehåll är bara en nödvändig sak jag känner att jag behöver ha just nu.
Såklart skriver jag så fort något spännande kanske händer, men ni får förstå att jag inte vill skriva något för tidigt (jag menar om jag skulle bli gravid givetvis). Men ni behöver inte vara oroliga över att inte få veta, klart ni får! :)
 
Kul att se att så många kikar in, trots bloggtorkan som råder. Jag känner mig ibland lite dum som "sviker" er.
Jag vet ju att ni stöttar, peppar och håller tummarna. Och som jag alltid har sagt så betyder ert stöd jättemycket!
Men jag har nått någon gräns nu, att jag känner att jag inte orkar dela med mig av allting. Inte just nu.
Det händer inte så mycket just nu i mitt liv.
Det är höst, och all tid går till att jobba och umgås med R och våra nära vänner och familj. Alltså precis som det ska vara! :)
 
Kanske blir det så, att jag skriver något sånt här litet inlägg då och då. Jag längtar ju såklart efter era kommentarer, och givetvis efter att få dela med mig också! Men tycker det känns bäst med en paus just nu.
 
Var rädda om varandra!

Ligger på is

Ville bara skriva en rad och berätta att jag inte övergivit er fullständigt! ;)
Bloggen ligger, som ni märker, lite på is just nu. Det beror på olika saker.
Men det är inte för att det hänt något tråkigt eller för att jag mår dåligt.
Det handlar till ganska stor del om att jag behöver en paus från att "dela med mig" så mycket av allting.
Jag är ganska mätt på den biten. Mina nära och vänner vet naturligtvis exakt vad som händer med mig och R, men jag känner inte att jag vill skriva eller prata om det med alla.
Hoppas att ni har förståelse för det!
 
I övrigt mår jag jättebra, och jag kan bara konstatera att jag och R är lyckligare nu än vi varit förut! Och det känns såklart fantastiskt! :)
 
Nu har jag ialla fall jobbat klart för denna helgen och det känns så skönt! Jag har morgondagen kvar, men lyckades byta till mig en kvällstur, så jag har en go sovmorgon att se fram emot imorgon :)
 
Nej, hörrni. Nu vet ni en liten del av hur det är. Och jag hoppas som sagt att ni har lite tålamod med mig. Jag kommer säkerligen återkomma mer, längre fram. Och bloggen finns ju kvar, för er som inte läst bakåt i tiden ;)
 
Var rädda om varandra och må så gott tills vi hörs igen! ♥

Mysa

Idag är jag leedig! Så skönt! Jag mös i soffan till klockan 13, då kom R hem och sen har vi varit ute och ägnat oss åt trädgården. Nu har det blivit mörkt och vi får fortsätta imorgon.
 
Ikväll ska vi hämta hem mat från "En Italienare & En Grek", mysigt! R ringde just och beställde så vi ska hämta det om ett par timmar.
Ibland måste man skämma bort sig lite. Och jag orkar verkligen inte sitta ute på en restaurang ikväll. Jag vill vara hemma och bara mysa. Så då blir det ju perfekt :)
 
Annars är det ganska lugnt. Har en hel del känningar i magen, och massa flytningar!
Bosse har inte ringt, så jag får nog inte veta något idag. Förhoppningsvis ringer han på måndag. Och om det varit någon ägglossning kan det ju vara så att mensen kommer i helgen kanske.
Jag är på dag 26 idag, och har ju haft cykler på 28-29 dagar när jag ägglossat med Ovitrellen. Så vi får väl se.
 
Nu ska jag pyssla med lite annat, men vi hörs väl snart igen.
 
Var rädda om varandra! ♥