Provera

Idag har jag sån värk i mina armar så jag knappt orkar skriva detta inlägg. Men kände att jag vill ju skriva! Och med värken kommer extrem trötthet, så det går inte i många knop här hemma. R har varit hemma ett par dagar denna veckan för han har varit så förkyld, men nu äntligen börjar det vända för honom!
 
Igår fick jag plötsligt en blodblandad flytning! Jag blev nästan chockad. Det har varit även idag, men inte mer än just flytningar med blod i. Ingen mens i sikte vad jag kan tro.
Har i och för sig haft (och har) världens humörsvängningar och en del molvärk i magen! Så kanske kommer mensen igång trots allt. När jag var på kvinnokliniken förra veckan så såg det ju ut som jag just haft ägglossning, sa ju läkaren.
 
Idag ringde även läkaren från kvinnokliniken. Hon hade diskuterat mitt fall med sina kollegor och kommit fram till att jag inte ska äta kombinerade p-piller med tanke på min hypotyreos.
 
Jag ska istället äta Provera, ca var tredje-fjärde månad. Endast för att få en bortfallsblödning (blöda ut slemhinnan).
Men hon tyckte att jag skulle vänta över helgen och se om jag får någon egen mens. Har det inte kommit igång så skulle jag börja med Proverakuren på måndag. Smidigt att börja den 1 varje gång.
 
Så inga p-piller och det känns bra. Jag önskade att det skulle bli precis såhär. Verkar bättre och jag kan själv styra när jag ska ta mina Provera och veta på ett ungefär när mensen kommer komma.
 
Nu har ni fått en liten update på läget, tyvärr orkar mina armar inte med att jag skriver mer nu...
 
Jag idag; trött, svullen med massa värk i kroppaskrället.
Mina ögon är torra och grusiga... Suck för denna jäkla hypotyreos!
 
Kram!