Mensen kom

"Mellanblödningarna", "spottings", eller vad det nu var, var nog en trögstart för mensen.
Det började i lördags med ljusrosa flytningar på pappret, och sen har det tidvis varit mer rött, brunt och mängden har varierat.
 
Jag har inte behövt använda något skydd mer än i tisdags en gång, först idag kände jag att det nog var dags att börja använda tampong.
Jag blöder inga mängder, som jag kan göra, så det är skönt ialla fall.
Har mensvärk då och då, speciellt på nätterna, då maler det på som fasen i magen! :/
Har haft väldiga känningar i brösten också, innan mensen drog igång. Och humör som svänger i 180 ungefär. Mindre kul.
Funderar allvarligt på om min svacka, som jag upplevde tidigare, kanske var pms? För det är väl det man får innan mensen, eller i samband med mensen? Iså fall har det ju en förklaring ialla fall.
 
Så, hörrni! Detta innebär att jag fått en spontan mens, kul! Något händer i kroppen, och det vet jag ju, men att det skulle ske såhär fort vågade jag inte ens tänka! :)
Fick en menscykel på 49 dagar, men mer kan jag väl knappast begära? Jag som aldrig får mens utan behandling, är otroligt glad för denna "kortare" cykel! :) Ja, ni förstår säkert.
 
Om någon timma kommer min mamma och hennes man hit. Jag och R ska bjuda på middag ikväll och lite myskväll. Det gäller att passa på nu när R och mamma är lediga i mellandagarna och jag har en sovmorgon framför mig imorgon. Så vad passar väl bättre än en god middag made by Jennie? ;)
Helgen ska tillbringas på jobbet, och R ska åka upp till sina hemtrakter och hälsa på kompisarna och familjen. Så det lär bli en lugn helg för min del :)
 
Hoppas att ni har det jättegott nu de sista dagarna av det här året! :)
Nu ska jag börja med maten.