Ett sömnigt inlägg

God morgon!
 
Jag sover väldigt gott på natten nu, tack och lov!
Däremot har jag drömt otroligt otäckt inatt, vaknade med riktig oro och hjärtklappning.
Usch vad otäckt. Detta var en så pass orealistisk dröm, men ändå var jag inte riktigt säker när jag vaknad, hade det hänt eller inte? Puuuh! Vad jobbigt sånt är!
 
Jag sover med öronproppar nu på nätterna. Så skönt att slippa höra R's snarkningar, han somnar ofta före mig och då blir det så svårt att somna när han väl börjat snarka ;) Men nu hör jag ingenting!
 
Jag kunde hur som helst inte somna om när jag vaknat ur denna dröm. Så här sitter jag nu. Är lite för tidigt för frukost för min del, så väntar en stund till.
 
I eftermiddag ska vår katt Dixie kastreras.
Vår lilla tjej :)
Vår stora katt, Snuffsan, är också kastrerad och det har funkat jättebra. Inget skrik eller löpning och så är hon alltid hemma, drar aldrig iväg. Hoppas det ska gå lika bra för Dixie :)
 
Det värsta med att vakna tidigt för min del, är ju att det blir fler timmar med värk. Kanske kan somna en stund till i soffan. Men annars får jag försöka "stå ut".
 
Hoppas ni får en trevlig Valborg, om eller hur ni än firar! :)
 
Kram!
1 annika:

skriven

tack detsamma! vad fin katten är. hur ska ni fira långhelgen? :)

2 Johanna:

skriven

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Tycker det är så skönt att plugga in propparna och verkligen hör hur alla störa de ljud stängs ute. Själv sover jag jämt med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när det är helt tyst. Ibland får jag dock lite ont i öronen av propparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

Kommentera här: