Lchf, mens, värk.

Här inne haglar inte inläggen precis. Skitdåligt av mig!
 
Hur som helst. Jag mår inge vidare, fortfarande! Jag har värk i varenda centimeter av min kropp, men framförallt i benen, armarna och händerna och ryggen.
Jag har fått mitt Levaxin höjt och därmed blivit piggare i huvudet, jag orkar mer och vill mer. Dock skriker kroppen åt mig att sakta ner och vila.
Imorgon har jag telefontid med min läkare, får se vad han säger, om det blir sjukskrivning igen, just nu funkar inte heltid.
Jag har också fått svar på alla mina prover jag lämnat (9 rör blod) och allt ser så bra ut, perfekta värden, och det är ju bra. Dock har jag väldigt mycket D-vitaminbrist. Märkligt såhär efter en supersommar med massa sol! Men det beror troligtvis på mina celler som är tomma på energi, och dom klarar nog inte av att ta tillvara på solen och D-vitamin.
Så nu käkar jag D-vitamin varje dag, får se om värdet gått upp lite när det är dags att ta nya prover den 2 oktober.
 
En annan kul grej är att jag började med LCHF den 31 augusti (vet att jag börjat många gånger förut), och denna gången är det verkligen på riktigt! Jag har inte haft ett enda litet snedsteg, bara lchf och rakt fram!
På fem dagar gick jag ner 3 kilo, och två dagar senare hade jag gått ner ytterligare 2 kilo. Så på åtta dagar har jag tappat 5 kilo! Så det känns lätt att fortsätta denna gången, och det känns underbart!
 
Och den 11 september fick jag spontan mens! Det började redan den 8 september med blodblandade flytningar. Sen den 11 september kom första ordentliga blödningen, och jag blöder fortfarande mycket. Så totalt har jag haft mens i 6 dagar och blödningar totalt 8 dagar. Jobbigt.
Men såklart jättekul att mensen kommer!
 
Ja, nu har jag uppdaterat er lite grann. Får som sagt se hur och vad som händer framöver.
Men det lutar väl åt sjukskrivning.
 
Var rädda om varandra!
 
 
1 Nightrose:

skriven

En fundering. Du som gått på pergo länge, du har inte blivit erbjuden att byta till Letrozole? I en hormonstimulerande grupp på familjeliv har en del fått byta till detta preparat där de flesta fått bättre ägglossningar samt mindre bieffekter. Värt att kolla upp detta med Bosse när ni väl sätter igång igen om ni inte får starta med ivf snart?

2 Emma:

skriven

hallååååå? saknar ditt bloggande! hoppas allt är bra. :) kram

3 Jenny:

skriven

Hej!
Hoppas allt är okej med dig!
Har ju inte läst nåt på länge 😞
// Jenny

4 Jennie:

skriven

Hoppas du mår bra....<3

Kommentera här: